tag:blogger.com,1999:blog-602138509783804476.post7433360261546145466..comments2023-09-19T17:49:01.232+03:00Comments on ΘΕΙΑ ΠΕΙΝΑΩ!!: Η φασολάδα του Αντώνη ! ! !Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-602138509783804476.post-78668949416515401732012-11-11T17:50:56.190+02:002012-11-11T17:50:56.190+02:00Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα, γενικότερα να ξέρεις ό...Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα, γενικότερα να ξέρεις ότι πάντα στα όσπρια ρίχνουμε προς το τέλος ντομάτα, λάδι, αλάτι για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο. Στην αρχή και μετά από το σούρωμα (όσα χρειάζονται)και όταν βράσουν, ρίχνουμε κρεμμύδι, σκόρδο, μυρωδικά, μπαχαρικά, εκτός το πιπέρι που το ρίχνουμε αμέσως στο κρύο νερό για να μη χάσει τη μυρουδιά του. Καλά μαγειρέματα στα όσπρια που όπως φαίνεται από τώρα και πέρα θα είναι τακτικά στο τραπέζι μας, αλλά εμείς δε ''μασάμε''!!! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-602138509783804476.post-88734606026713483102012-11-11T10:31:28.457+02:002012-11-11T10:31:28.457+02:00Πολυ χρησιμη συμβουλη! Ευχαριστουμε! Δεν το ηξερα ...Πολυ χρησιμη συμβουλη! Ευχαριστουμε! Δεν το ηξερα αυτο με το αλατι και εννοειται πως ουτε χρονο εχουμε ουτε χρημα για ξοδεμα!EleftheRitahttps://www.blogger.com/profile/11792216465267077406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-602138509783804476.post-13075692513688709562012-11-10T21:55:10.306+02:002012-11-10T21:55:10.306+02:00Για να μη χρειάζεται τόσες ώρες ψήσιμο η φασολάδα ...Για να μη χρειάζεται τόσες ώρες ψήσιμο η φασολάδα αρκεί να βάλουμε τη ντομάτα το λάδι και το αλάτι όταν είναι σχεδόν ψημένα. Αυτό γιατί η ντομάτα και το αλάτι τα ''σφίγγουν'' και το λάδι όσο πιο λίγο ψηθεί τόσο πιο υγιεινό είναι. Μια μικρή παρέμβαση που ίσως φανεί χρήσιμη και οικονομική, θα 'λεγα, αφού η ηλεκτρική ενέργεια που θα απαιτηθεί για το ψήσιμο θα είναι λιγότερη!!!Anonymousnoreply@blogger.com