αναζητηση στο blog

20 Μαρ 2011

ΤΟ ΜΙΛΦΕΪΓ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ!




















Υλικά:
  • 2 πακέτα σφολιατίνια (Bonomi κατά προτίμηση)
  • 1 κουτί σαντιγύ Γιώτης garni (περιέχει 2 φακελάκια)
  • 2 φάκελα κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης
  • 1200ml γάλα (φρέσκο ή μακράς διαρκείας)
  • ζάχαρη άχνη και κανέλλα για πασπάλισμα
Πώς το φτιάχνουμε??

Χτυπάμε 800ml (5 φλυτζάνια του τσαγιού) γάλα με την κρέμα ζαχαροπλαστικής σε ένα μπωλ και το αφήνουμε στην άκρη. Μετά χτυπάμε 400ml (2 φλυτζάνια) κρύο γάλα και προσθέτουμε τα 2 φάκελα σαντιγύ μέχρι να "στέκεται". Στη συνέχεια παίρνουμε 2-3 κουταλιές από την κρέμα ζαχαροπλαστικής και την προσθέτουμε στην σαντιγύ και συγχρόνως παίρνουμε 2-3 κουταλιές από την σαντιγύ στην κρέμα ζαχαροπλαστικής. Σε ένα πυρέξ μεσαίου μεγέθους στρώνουμε τα σφολιατίνια τα οποία έχουμε ανοίξει στη μέση, στρώνουμε όλη την κρέμα ζαχαροπλαστικής και από πάνω άλλη μια στρώση σφολιατίνια ανοιγμένα. Τέλος, στρώνουμε τη σαντιγύ. Τρίβουμε τα υπόλοιπα σφολιατίνια και τα ρίχνουμε πάνω από την σαντιγύ. Πασπαλίζουμε ζάχαρη άχνη και κανέλλα. Το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να σφίξει.

Καλή επιτυχία και καλοφάγωτο!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...