Ανάλογα την όρεξη που έχεις τόσες μπριζόλες θα φας ή πόσες έχεις στην κατάψυξη,
ξεπαγωμένη ή μη με τον ίδιο τρόπο θα ψηθεί,
αρκεί να έχει γκριλ ο φούρνος σου.
Την αλατίζεις, ρίγανη κ ότι άλλο μπαχαρικό θέλεις βάζεις πάνω της,
ανοίγεις το γκριλ, ένα αλουμινόχαρτο στο ταψί για να μην το λερώσεις
κ την μπριζόλα πάνω στη σχάρα.
Μέχρι να ψηθεί κάνεις κ μια σαλάτα για να μην την φας σκέτη.
Χρόνος ψησίματος το πολύ 15 λεπτά εξαρτάται το πάχος της.
Αν έχεις φρέσκο ψωμί έχει καλός, αν είναι χθεσινό κόψτο σε φέτες κ βάλτο στο γκριλ κ αυτό,
από 1 λεπτό κάθε πλευρά.
Λαδάκι λεμονάκι κ καλή όρεξη.
Σωστος ο παιχτης!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντώνη πολύ ωραία κ εύκολη η συνταγη!Εμένα μου βγήκαν λίιιγο σκληρες. Εκανα κάτι λάθος??
ΑπάντησηΔιαγραφήεξαρτάτε κ απο τη μπριζολα, αν ειναι καρε βγαινει σκληρη ως χαλια, αντιθετα απο το λαιμο που ειναι πιο τρυφερη κ ζουμερη...
ΑπάντησηΔιαγραφήψησιμο μονο με τις αντιστασεις του γκριλ χωρις αερα ή αλλα κολπα...
ισως κ να ηθελε κ λιγοτερο ψησιμο...
το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ξαναδοκιμασεις...
ουδεις "ασφαλτος"...
πολύ ωραία κ εύκολη η συνταγη
ΑπάντησηΔιαγραφή