αναζητηση στο blog

22 Μαΐ 2011

ψωμι ψωμακι....


αν δε το φατε ολο βαλτε το στην καταψυξη, ας ειναι κ χθεσινο,
σε μια σακουλα τυλιγμενο ειναι μια χαρα...
βαλτε το στο φουρνο για 15 με 20 λεπτα σε χαρτοσακουλα στους 140 με 160
κ θα ειναι ποιο φρεσκο κ απο φρεσκο...
οτι αλλο λενε ειναι μυθος....
τωρα αν δεν προλαβατε κ εχει μπαγιατεψει στο φουρνο να γινει παξιμαδι
στο μπλεντερακι κ το κανετε γαλετα για τα σνιτσελ, τα μπιφτεκια τη μελιτζανοσαλατα κ οπου αλλου θετε κι παει....
δεν πεταμε τιποτα....

2 σχόλια:

  1. Επειδή ποτέ δεν τρώμε ολόκληρο καρβέλι πάντα το βάζω στην κατάψυξη, αλλά στον φούρνο για ξεπάγωμα μόνο αν δεν θυμηθώ να το βγάλω το πρωί από την κατάψυξη,
    Πραγματικά είναι σαν φρέσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...