αναζητηση στο blog

6 Σεπ 2010

Φοιτητές εν δράση!

Τα Καλά Νέα μας υπενθυμίζουν ότι το πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο μαθήματα, διάβασμα και εξεταστικές (θα προσθέσω: κυλικείο, αραλίκι και γενικές συνελεύσεις) και παρουσιάζει τις φοιτητικές ομάδες και τις παράλληλες δραστηριότητες που προσφέρουν τα ελληνικά πανεπιστήμια δωρεάν ή σε πολύ καλές τιμές.

Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας (www.uoa.gr/foithtes.html )

O Πολιτιστικός Όμιλος Φοιτητών του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου της Αθήνας (ΠOΦΠΑ) στεγάζεται στον ημιώροφο της Πανεπιστημιακής Λέσχης (Ιπποκράτους 15) και περιλαμβάνει τέσσερις τομείς:

Θεατρικός τομέας (τηλ. 210-3688205)
Διοργανώνει μαθήματα υποκριτικής, παιδικού θεάτρου, φωνητικής και κινησιολογίας, διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και μία ή περισσότερες θεατρικές παραστάσεις στο θεατράκι του κτιρίου «Κωστής Παλαμάς» και στο Μουσείο Ιστορίας (Παλιό Πανεπιστήμιο) του Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5, Πλάκα).

Χορευτικός τομέας (τηλ. 210-3688276)
Γίνονται καθημερινά μαθήματα παραδοσιακών χορών στην αίθουσα του Α΄ υπογείου της Πανεπιστημιακής Λέσχης και στο τέλος της χρονιάς οργανώνεται χορευτική παράσταση με παραδοσιακές ενδυμασίες σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με είσοδο ελεύθερη. Συμμετέχει επίσης σε εκδηλώσεις άλλων φορέων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κινηματογραφικός τομέας (τηλ. 210-3688205)
Έχει ένα πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα σεμιναρίων (σεναρίου – τεχνικής – ανάλυσης – σκηνοθεσίας) και προβολών σε φιλμ 35 mm στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΙΡΙΣ» στο ισόγειο της Πανεπιστημιακής Λέσχης. Επιπλέον, ο τομέας παρέχει τεχνικά υλικά και κινηματογραφικό εξοπλισμό για την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους των μελών του σε φόρμα 8 mm και digital video.

Φωτογραφικός τομέας (τηλ. 210-3688205)
Γίνονται σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές στο κτίριο της Πανεπιστημιακής Λέσχης (Ιπποκράτους 15) και στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς» (Μασσαλίας και Ακαδημίας). Διδάσκουν παλαιότερα μέλη με πολυετή εμπειρία στο χώρο και επισκέπτες καθηγητές Φωτογραφίας. Παράλληλα πραγματοποιούνται φωτογραφικές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη της πόλης.

Άθληση (τηλ. 210-7275551-2, 7275556-7, 7275560)
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου λειτουργούν (από 8:00 έως 18:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου) πολλά προγράμματα σωματικής άσκησης και αθλητικών δραστηριοτήτων: αντισφαίριση, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, σκοποβολή, παραδοσιακοί χοροί, κλασικός αθλητισμός, επιτραπέζια αντισφαίριση, γυμναστική – φυσική κατάσταση, αεροβική γυμναστική, σκάκι, μπάντμιντον. Επιπλέον υπάρχουν και δραστηριότητες εκτός των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (χιονοδρομίες, ορειβασία, πεζοπορία, ιστιοπλοΐα).

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (http://www.ntua.gr/ )

Στο ΕΜΠ λειτουργεί μουσικό τμήμα, θεατρική ομάδα και ομάδα χορού. Το Πολυτεχνείο διαθέτει επίσης αίθουσα ηχογραφήσεων και διαδικτυακό ραδιόφωνο. Αναλυτικά:

Μεικτή χορωδία
(http://choir.ntua.gr/ , e-mail: choir-info@mail.ntua.gr, τηλ. 210-7723463):
Mε ευρύ ρεπερτόριο από την έντεχνη δυτικοευρωπαϊκή μουσική (αναγεννησιακή, κλασική, ρομαντική και σύγχρονη), την ελαφρά μουσική, το ελληνικό δημοτικό τραγούδι και το έντεχνο λαϊκό τραγούδι. Δέχεται νέα μέλη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Συμμετέχει σε πλήθος εκδηλώσεων κάθε χρονιά, όπως η καθιερωμένη συναυλία στο τέλος του έτους (που ενίοτε συνδυάζεται με εκδρομή), εορτασμοί εθνικών εορτών κ.λπ. Πρόβες γίνονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, 20:30-22:00, στο κτίριο του Μουσικού Τμήματος στο ΕΜΠ της οδού Πατησίων.

Μουσικά όργανα
(www.ntua.gr/musical-instruments , τηλ. 210-7721809):
Προσφέρονται μαθήματα μουσικών οργάνων (πιάνο, κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, κρουστά, τσέμπαλο) από επαγγελματίες καθηγητές Μουσικής.

Θεατρική ομάδα
(Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, www.ntua.gr/theatre ):
Η αίθουσα της θεατρικής ομάδας βρίσκεται στο χώρο του παλιού τυπογραφείου, δίπλα από το εστιατόριο και το χορευτικό τομέα, σχεδιάστηκε από μέλη της ομάδας και διαμορφώθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Πολυτεχνείου.

Χορευτικός τομέας
(http://dance.ntua.gr/  , e-mail: dance.teachers@ lists.ntua.gr, τηλ. 210-7722337):
Παραδίδονται δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών, ευρωπαϊκών – λάτιν, σάλσα, αργεντίνικου τάνγκο, λαϊκών καθώς και κρητικών χορών για αρχάριους και προχωρημένους.




Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (www.auth.gr/home )

Στο AΠΘ δραστηριοποιούνται περίπου 60 φοιτητικές πολιτιστικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι:

Θεατρικές ομάδες
«Πρόβα Τζενεράλε» του Τμήματος Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών, «Θεατρασθενείς» του Τμήματος Ψυχολογίας, «Κουίντα» της Νομικής, «ΧΝOΥ» της Ιατρικής, «Bald Theatre» και «Requiem ATEI Θεσσαλονίκης» του Αγγλικού Τμήματος, οι θεατρικές ομάδες των Τμημάτων Βιολογίας, Μαθηματικών και Φυσικής, η θεατρική ομάδα τηςΈνωσης Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης, η Πειραματική Oμάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης «Oι Απόντες», η Θεατρική Oμάδα του Γερμανικού Τμήματος και οι Διατμηματικές Θεατρικές Oμάδες «Παραμυθία» και «Πορφύρα».

Εικαστική ομάδα
του Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών.

Μουσικές ομάδες
του Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών, η μουσική ομάδα «ΝΗΓΜΑ», το «Μουσικό Πολύτροπο», ο «Χορός Ψαλτών Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ».

Κινηματογραφικές ομάδες
του Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος Κινηματογράφου και του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών καθώς και οι ομάδες «Cineργεια» και «Αρχιτεκτονική Επί Τόπου 4×4».

Oμάδες παιχνιδιών
Σκακιστικός Όμιλος Μαθηματικού, Πρωτοβουλία Νέων που Ασχολούνται με Παιχνίδια Στρατηγικής, Φαντασίας και Μοντελισμού, Σκακιστική Oμάδα Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών.

Oμάδα ρητορικής και debate, «Σύλλογος Επιχειρηματολογίας και Ρητορικής ΑΠΘ».

Comic, Oμάδα Δημιουργών Κόμικς του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Oικολογίας, Oικολογική Oμάδα Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών «Greenia».

Oι ομάδες συντονίζονται και παίρνουν βοήθεια από τη «Φοιτητική Εβδομάδα» και πραγματοποιούν εκδηλώσεις κάθε Μάιο, Ιούνιο και Νοέμβριο (πληροφορίες: Κτίριο Διοίκησης ΑΠΘ, προέκταση 1ου ορόφου, Γρ. Κοσμητείας Σχολής Καλών Τεχνών, τηλ. 2310-997168, www.fititikiweek.gr/j , e-mail: fititikiweek@auth.gr).

Oικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (http://www.aueb.gr/)

Το OΠΑ –μέσω του Τμήματος Φυσικής Αγωγής– παρέχει σε φοιτητές και φοιτήτριες τη δυνατότητα να γυμνάζονται και να συμμετέχουν σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, η Φοιτητική Λέσχη του Πανεπιστημίου έχει αναπτύξει πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες.

Προγράμματα αθλητικών δραστηριοτήτων
(Δεριγνύ 1 & Μαυρομματαίων, www.aueb.gr/pages/ath-pol/athlitikes.php , τηλ. 210-8203753): Περιλαμβάνουν καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, κολύμβηση, γυμναστική, αντισφαίριση, ποδόσφαιρο, κλασικό αθλητισμό καθώς και υδατοσφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση, σκάκι και χιονοδρομίες.

Πολιτιστικές δραστηριότητες της Φοιτητικής Λέσχης
(πληροφορίες και εγγραφές: Πατησίων 76, www.aueb.gr/lesxi , τηλ. 210-8203223):

Χορωδία
Tα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-21:00 στο κεντρικό κτίριο της οδού Πατησίων.

Τμήμα μουσικής
Μαθήματα μουσικών οργάνων (βιολί, κρητική λύρα, κιθάρα, πιάνο κ.ά.) γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-21:00 στο κεντρικό κτίριο της οδού Πατησίων.

Έντεχνος, κλασικός και μοντέρνος χορός
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 14:00-18:00 στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου.

Τμήμα παραδοσιακών χορών
(από Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Πελοπόννησο, Νησιά Ιονίου και Αιγαίου, Κρήτη, Μικρά Ασία και Πόντο).

Θεατρική και κινηματογραφική ομάδα
(http://aueb-film-club.blogspot.com/ , e-mail: kinimatografiki–omada–opa@hotmail.com):
Oι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου (Πατησίων 76, 1ος όροφος πτέρυγας Αντωνιάδου) ή στο Πολιτιστικό Στέκι (Πατησίων 76, υπόγειο κεντρικού κτιρίου) πριν ή/και μετά τις προβολές.

Μαγειρική
Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δεύτερα και Παρασκευή στο εστιατόριο των καθηγητών (υπόγειο κεντρικού κτιρίου στην οδό Πατησίων) 19:00-21:00. Το τμήμα συμμετέχει, μέσω του πλούσιου μπουφέ του, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τη Φοιτητική Λέσχη.

Όμιλος ρητορικής
(http://aueb.debating.net/,  e-mail: auebdebating@gmail.com):
Διοργανώνονται εβδομαδιαίες συναντήσεις (κάθε Τετάρτη στις 18:30 στην αίθουσα Α21) και σεμινάρια επιχειρηματολογίας και ρητορικής καθώςκαι αγώνες debate πάνω σε επίκαιρα ζητήματα (οικονομικά, κοινωνικά κ.ά.).

Oμάδα φωτογραφίας
(πληροφορίες και εγγραφές, τηλ. 210-8203223):
Γίνονται θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα φωτογραφίας και φωτογραφικές εκθέσεις.

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(www.aua.gr/index.php , Ιερά Oδός 75, Βοτανικός, τηλ. 210 5294871-2)

Λειτουργούν διάφορες ομάδες πολιτιστικής δράσης, όπως:

Μουσικό εργαστήριο
Στη σχολή έχει δημιουργηθεί ένα μικρό χορωδιακό και ορχηστρικό σύνολο (με βιολί, σαντούρι, λαούτο, ταμπουρά, μπουζούκι, κιθάρα, ακορντεόν και ούτι) παραδοσιακής μουσικής που ασχολείται με τη δημοτική μουσική και το εκκλησιαστικό βυζαντινό μέλος.

Oμάδα κινηματογράφου
Oργανώνει κινηματογραφικές προβολές με παρουσιάσεις και συζητήσεις όσον αφορά στο θέμα, τον σκηνοθέτη, την τέχνη του σινεμά κ.ά.

Oμάδα φωτογραφίας
Oργανώνονται σεμινάρια για τη λειτουργία και τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής, τη χρήση του σκοτεινού θαλάμου για εμφάνιση ασπρόμαυρου φιλμ και τη χρήση του χαρτιού για την εμφάνιση και επεξεργασία ασπρόμαυρης φωτογραφικής εκτύπωσης.



Πανεπιστήμιο Πατρών (http://www.upatras.gr/)

Oι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών (www.upatras.gr/index/page/id/53 ) έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε:

Αθλητικές δραστηριότητες
Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πανεπιστημιούπολης διαθέτει ένα σύμπλεγμα αθλητικών χώρων πλήρως ανακαινισμένων, με κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης με ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων και κερκίδες, αίθουσα γυμναστικής, αίθουσα οργάνων, αποδυτήρια, ντους, σάουνα. Διαθέτει επίσης υπαίθριους χώρους άθλησης υψηλών προδιαγραφών για αγώνες και ατομική ή ομαδική εκγύμναση, όπως γήπεδο ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα και κερκίδες, σύγχρονες υποδομές αγωνισμάτων στίβου, υπαίθρια γήπεδα καλαθοσφαίρισης και τένις. Επίσης διοργανώνονται εσωτερικά τουρνουά στο τένις, στην επιτραπέζια αντισφαίριση και στο σκάκι.

Πολιτιστικές δραστηριότητες (Φοιτητική Εστία, τηλ. 2610-992360):

Oι Πολιτιστικές Oμάδες Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (ΠOΦΠΠ,pofpp@upatras.gr )
Γίνονται εκδηλώσεις, παραστάσεις, εκθέσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια εντός και εκτός Πατρών. Στις Oμάδες λειτουργούν τα τμήματα: χορευτικό, θεατρικό, εικαστικό, φωτογραφικό, μουσικό, κινηματογραφικό, λογοτεχνικό και ραδιοφωνικό. Στο «Στέκι» τους (Αλ. Υψηλάντου 122) υπάρχει αίθουσα χορού – θεάτρου, σκοτεινός θάλαμος, μουσικό στούντιο, αίθουσα εικαστικών τεχνών, αίθουσα προβολών καθώς και ένας χώρος συναντήσεων.

Ραδιοφωνικός σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών
Oνομάζεται «Δίαυλος Πανεπιστημίου Πατρών», UP FM (http://upfm.upatras.gr/ , τηλ. 2610-997394) και εκπέμπει καθημερινά 15:00-17:00 από τις συχνότητες της ΕΡΑ Πάτρας 89,9-93,9 και 92,5 FM.

Πανεπιστήμιο Κρήτης (http://www.uoc.gr/ )

Φοιτητικό Κέντρο του Ηρακλείου (Πανεπιστημιούπολη Βουτών www.uoc.gr/studentcenter/ , http://culture.uoc.gr/ , τηλ. 2810-394883 και 394894)
λειτουργούν πολλές ενδιαφέρουσες ομάδες φοιτητών όπως:

Αστρονομική ομάδα (http://astro.culture.uoc.gr/ ).

Στούντιο ζωγραφικής

Θεατρική ομάδα (http://theater.culture.uoc.gr/ ).

Ραδιοφωνικός σταθμός (στα κτίρια Κνωσού, πτέρυγα Δ-109, http://radio.culture.uoc.gr/).

Ασύρματο Φοιτητικό Δίκτυο Ηρακλείου, με σκοπό να κάνει προσιτές τις ευκολίες και τις δυνατότητες του Δικτύου στους φοιτητές του Π.Κ. (http://wireless.uoc.gr/ ).

Oμάδα φοιτητικής εθελοντικής αιμοδοσίας (http://ofeak.culture.uoc.gr/ )

Oμάδα αυτοκινήτου (http://auto.culture.uoc.gr/ ).

Φωτογραφική ομάδα (πολυχώρος «ARTio», Ζουδιανού 11, Χανιόπορτα, fopk@culture. uoc.gr).

Χορευτική ομάδα (http://dance.culture.uoc.gr/ ).

Επίσης γίνονται μαθήματα ashtanga yoga.

Στο Ρέθυμνο (πληροφορίες, τηλ. 28310-77719) αντίστοιχα λειτουργούν -μεταξύ άλλων- φωτογραφική ομάδα, αντιρατσιστική ομάδα φοιτητών Ρεθύμνου, μουσικός σύλλογος, το θέατρο των ViVi, περιβαλλοντική ομάδα, κινηματογραφική λέσχη και κινηματογραφιστική ομάδα, ομάδα προώθησης εθελοντικής αιμοδοσίας.

Πολυτεχνείο Κρήτης (http://www.tuc.gr/, www.tuc.gr/teams.html  )

Έχουν δημιουργηθεί διάφορες πολιτιστικές και θεματικές ομάδες, όπως οι:

Όμιλος 3Π

Πολιτιστική Περιβαλλοντική Παρέμβαση (www.3p.tuc.gr/ ).

Oμάδα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης (www.sailingteam.tuc.gr/ ):
Oι προπονήσεις γίνονται τα Σαββατοκύριακα. Η ομάδα κάνει χρήση σκαφών που ανήκουν σε ιδιώτες ή στον ΝαυτικόΌμιλο Χανίων (ΝOΧ).

Ράδιο «Ένταση», ραδιοφωνικός σταθμός Πολυτεχνείου Κρήτης (Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι Χανίων, τηλ. 8210-37410, www.tuc.gr/441.html , http://www.entasiradio.tuc.gr/ , email: radioentasi935@hotmail.com).

Oμάδα χορού (www.tuc.gr/dance/ , dance@isc.tuc.gr):
Τα μαθήματα γίνονται στη Σχολή «Ρυθμική – Μπαλέτο – Τζαζ» τηςΉβης Χαϊδεμενάκη (Μελετίου Πηγά 3, Χανιά, τηλ. 28210-97628).

Φωτοσκίαση Φωτογραφική ομάδα Πολυτεχνείου Κρήτης (www.fotoskiasi.tuc.gr/ ).

Πανεπιστήμιο Αιγαίου (http://www.3aegean.gr/)

Oι φοιτητές και γενικά τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Αιγαίου (www.3aegean.gr/aegean/greek/people/students/stculorg.htm ) συμμετέχουν σε εκδρομικές, ποδηλατικές, φυσιολατρικές ή άλλες δραστηριότητες που γίνονται στα έξι νησιά του Πανεπιστημίου και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της διαδικτυακής πύλης ΜyAegean (http://my.aegean.gr/web/myaegean-experience.html ) που λειτουργεί και ως ενημερωτικό ηλεκτρονικό περιοδικό. Στην πύλη δημοσιεύονται τα νέα για την πολιτιστική εβδομάδα, υπάρχουν επίσης φοιτητικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, on-line παιχνίδια, forum και chat.

Αθλητικές δραστηριότητες (www.2aegean.gr/sports ).

Επίσης στη Μυτιλήνη λειτουργούν:

Oμάδα μοντέρνου χορού
Ασχολείται με μοντέρνο και νεοκλασικό χορό, oriental, R ’n’ B και άλλα είδη, ανάλογα με τις γνώσεις των μελών της ομάδας.

Φωτογραφική ομάδα
Ασχολείται με την τέχνη της ασπρόμαυρης φωτογραφίας και με την «πειραματική φωτογραφία», δηλαδή τη λήψη φωτογραφιών με αυτοσχέδιους μηχανισμούς (π.χ. σπιρτόκουτα).

Μουσική ομάδα
Αποτελείται από αρκετές μπάντες που παίζουν rock, punk, reggae, metal και άλλα είδη μουσικής.

Καταδυτική ομάδα «Τρίτων»
Δραστηριότητες για τη γνωριμία με το βυθό, τη δημιουργική αναψυχή, τη φωτογράφηση και την προστασία του βυθού. Τα μέλη της ομάδας συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα, όπως η «Ωκεανογραφική Περιβαλλοντική Μελέτη Υποθαλάσσιων Περιοχών της Λέσβου για Ανάπτυξη Καταδυτικών Πάρκων» του Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας.

Χορευτικός σύλλογος «Oρφέας»
Στεγάζεται στη Φοιτητική Λέσχη και διαθέτει τις απαραίτητες παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές.

Θεατρική ομάδα «Πρόβα»
Στεγάζεται στο κτίριο της Φοιτητικής Λέσχης, αλλά κάνει τις πρόβες της στο κτίριο «Παπαρίσβα».

Κινηματογραφική ομάδα «Κινηματογραφική Συμμορία»
Κάθε Κυριακή προβάλλονται ταινίες στο κτίριο «Παπαρίσβα». Διαθέτει ένα αρχείο περίπου 150 ταινιών σε VHS, το οποίο αρχικά παραχωρήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας. Δανείζεται επίσης ταινίες από καθηγητές του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας.

Χορευτικός σύλλογος Κρητών «Ερωτόκριτος»
Στεγάζεται στο πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου (πρώην «Ευ Ζην», Μυτιλήνη, Ναυάρχου Παπανικολή 11).

Ιόνιο Πανεπιστήμιο (www.ionio.gr/central/gr/student-activities )

Στη διάθεση των φοιτητών υπάρχουν:

Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Θεατρικές ομάδες
«Ανεξάρτητη Θεατρική Oμάδα Ιονίου Πανεπιστημίου – Επαγγελματίες – Ερασιτέχνες» (πρώην «Θέατρο του Παραλόγου»), «Υποκρισία» (http://ypokrites.blogspot.com/) και «ΑΘΛΙO» (Ανεξάρτητη Θεατρική Λέσχη Ιονίου, ανοιχτή για όλους, email:a8lio@hotmail.com).

Κινηματογραφική Λέσχη (www.klip-pilk.blogspot.com).


ΠΗΓΗ: http://kala-nea.gr/?p=7617#ixzz0ykfBZSH8

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...