αναζητηση στο blog

22 Μαΐ 2011

ψωμι ψωμακι....


αν δε το φατε ολο βαλτε το στην καταψυξη, ας ειναι κ χθεσινο,
σε μια σακουλα τυλιγμενο ειναι μια χαρα...
βαλτε το στο φουρνο για 15 με 20 λεπτα σε χαρτοσακουλα στους 140 με 160
κ θα ειναι ποιο φρεσκο κ απο φρεσκο...
οτι αλλο λενε ειναι μυθος....
τωρα αν δεν προλαβατε κ εχει μπαγιατεψει στο φουρνο να γινει παξιμαδι
στο μπλεντερακι κ το κανετε γαλετα για τα σνιτσελ, τα μπιφτεκια τη μελιτζανοσαλατα κ οπου αλλου θετε κι παει....
δεν πεταμε τιποτα....

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...