αναζητηση στο blog

29 Οκτ 2009

Χοιρινα σνιτσελ με ομελετα...

Τι θέμε ?

το λιγότερο 2 σνίτσελ όσο πιό λεπτά τόσο πιό καλά
3 αυγά
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
λάδι ελαιόλαδο κατ'εμέ
αλάτι, πιπέρι
τηγάνι, πιάτο βαθύ, αλουμινόχαρτο για να μην λερώνουμε πιάτα, πιρούνι, μαχαίρι
κ το μάτι της κουζίνας.

....? κ τι κάνουμε τώρα...?

κόβουμε 2 φύλλα αλουμινόχαρτο,
στο ένα στρώνουμε αλεύρι, στο άλλο την φρυγανιά κ
χτυπάμε σ'ένα βαθύ πιάτο το αυγό.
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ,
τα βάζουμε στο αλεύρι κ από τις 2 μεριές,
τα βουτάμε μέσα στο αυγό καλά καλά κ το πετάμε στην φρυγανιά
όχι με μίσος γιατί είναι το φαγητό μας,
έτσι τους δώσατε επίθετο "παναρισμένα".

Όση ώρα κάνουμε το πανάρισμα, το τηγάνι θα βρίσκετε στο μάτι της κουζίνας
με το λάδι μέσα κ ο διακόπτης στα 12 της θερμοκρασίας που έχει.

Εναποθέτουμε τα σνίτσελ μέσα κ τηγανίζονται σιγά σιγά,
4 λεπτά από την μιά πλευρα κ 3 από την άλλη
κ έτοιμα...

σε 7 λεπτά μέσα...

... έχεις πλύνει το πιάτο κ έχεις χτυπήσει τα 2 αυγά χωρίς τα τσόφλια φυσικά,
βγάζεις τα σνίτσελ κ ρίχνεις τα αυγά στο τηγάνι,
στην ίδια φωτιά για 3 λεπτά κ από τις δυό μεριές.

Βάζεις την ομελέτα πάνω ή κάτω από τα σνίτσελ κ τα τρως όσο πιό γρήγορα γίνετε,
πριν στην πέσουν από τριγύρω κ θα ρωτάνε τι τρως κ δε μας δίνεις...

Καλή χώνεψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...