αναζητηση στο blog

27 Οκτ 2009

Χοιρινές μπριζόλες στο γκριλ του φούρνου

Ανάλογα την όρεξη που έχεις τόσες μπριζόλες θα φας ή πόσες έχεις στην κατάψυξη,
ξεπαγωμένη ή μη με τον ίδιο τρόπο θα ψηθεί,
αρκεί να έχει γκριλ ο φούρνος σου.
Την αλατίζεις, ρίγανη κ ότι άλλο μπαχαρικό θέλεις βάζεις πάνω της,
ανοίγεις το γκριλ, ένα αλουμινόχαρτο στο ταψί για να μην το λερώσεις
κ την μπριζόλα πάνω στη σχάρα.
Μέχρι να ψηθεί κάνεις κ μια σαλάτα για να μην την φας σκέτη.
Χρόνος ψησίματος το πολύ 15 λεπτά εξαρτάται το πάχος της.
Αν έχεις φρέσκο ψωμί έχει καλός, αν είναι χθεσινό κόψτο σε φέτες κ βάλτο στο γκριλ κ αυτό,
από 1 λεπτό κάθε πλευρά.
Λαδάκι λεμονάκι κ καλή όρεξη.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/3/10 11:31 π.μ.

    Σωστος ο παιχτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/11 2:16 μ.μ.

    Αντώνη πολύ ωραία κ εύκολη η συνταγη!Εμένα μου βγήκαν λίιιγο σκληρες. Εκανα κάτι λάθος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εξαρτάτε κ απο τη μπριζολα, αν ειναι καρε βγαινει σκληρη ως χαλια, αντιθετα απο το λαιμο που ειναι πιο τρυφερη κ ζουμερη...
    ψησιμο μονο με τις αντιστασεις του γκριλ χωρις αερα ή αλλα κολπα...
    ισως κ να ηθελε κ λιγοτερο ψησιμο...
    το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ξαναδοκιμασεις...
    ουδεις "ασφαλτος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραία κ εύκολη η συνταγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...