αναζητηση στο blog

25 Νοε 2009

TOP 10 ζώα για κατοικίδια.. Μέρος πρώτο..

Είσαι φιλόζωος ...,αλλά και αναποφάσιστος???Εδώ είναι μια λίστα με τα πιο γνωστά κατοικίδια...

Διαλέχτε!!!


1. Γάτα..Πολύ τρυφερή αλλά και ανεξάρτητη. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά τα χάδια σας και λίγο φαγάκι..Έρευνες έδειξαν ότι βοηθάνε στους ρευματισμούς!!Κάτι ξέρουν οι γιαγιάδες και τις έχουν συνέχεια στην ποδιά τους!! Δεν ξέρω αν βοηθάνε και στην έλλειψη σεξουαλικής επαφής,αλλά πολλές γεροντοκόρες αυτό υποστηρίζουν!!
  2.Σκύλος.Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.Μπορείτε να τον αγκαλιάσετε,να του τραβήξετε τα μαγουλάκια ,να τον μαλώσετε ή να παίξετε μαζί του....Δεν θα σας χαλάσει το χατίρι...Μπορεί να κάτσει με τις ώρες να ακούσει τον πόνο σας..Ιδανικός για μετά από επίπονους χωρισμούς και γερά μεθύσια.Θέλει πολύ φροντίδα και αγάπη..Μην διαλέξετε ένα σκύλο αν δεν μπορείτε να του τα δώσετε..
  Μικρόσωμοι, τεράστιοι,τριχωτοί,καραφλοί,καθαρόαιμοι ή μπάσταρδοι είναι όλοι τέλειοι.. !!

  3.Καναρίνι.Ιδανικό για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο (και χρήμα).
  Χρειάζεται μόνο λίγο νεράκι και καναβούρι. Άντε και κάθε λιγο καιρό κανα μηλαράκι!!Άν βρείτε ένα καλό μέρος να βάλετε το κλουβί του ,με πολύ φώς και καθαρό αεράκι,θα σας ανταμείψει με το εκπληκτικό τραγούδι του..Θα σας φτιάχνει πάντα την διάθεση!!
  Εγγυημένα!!


  Περισσότερα ζωάκια σε λίγο...

  1 σχόλιο:

  1. γιουπιιιιιι!!!!εγινα μελος!!!!τελεια ειναι ολααααα!!!!!!!οσο για την συμβουλη προτιμω το σκυλακι!!!και εσυ θεια εεε;;;χαχαχ!!!!φιλακια πολλα πολλα..ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!1

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  linkwithin

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...