τι δε θέμε?
τηγάνι κ πολύ λάδι...
τι θέμε?
το ταψί του φούρνου
λαδόκολλα
2 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο
πατάτες φυσικά φυσικά
αλάτι ρίγανη...
καθαρίζετε κ ψιλοκόβετε τις πατάτες-όπως τις τηγανιτές- όχι τα δάχτυλα,
τις ρίχνετε σε ένα μπολ,
προσθέστε το λάδι -ελαιόλαδο κατα προτίμηση-
το αλάτι κ τη ρίγανη,
κ ανακατεύετε με τα χεράκια σας -αφού τα έχετε πλείνει πριν-
στρώνετε τη λαδόκκολλα στο ταψί,
κ πάνω του βάζετε τις πατάτες.
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 -αν έχει αέρα ακόμα καλύτερα-
για περισσότερο από 30 λεπτά τις ψηνοτηγανίζετε
κ αν θέτε τις ανακατέυετε για να μην κολλήσουν...
Πάνε στον καναπέ με μιά καλή ταινία...
το κείμενο λογοκρίθηκε από τη θεία Μαρία...
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι πολύ καλά έκανα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή