αναζητηση στο blog

10 Νοε 2009

Ανανέωση & Ανακύκλωση

Πριν αλωνίσεις τα υπερ-σούπερ-ντούπερ καταστήματα επίπλων και τις πολυεθνικές με τα ντιζαϊνάτα προϊόντα, δες τι γίνεται στην "αγορά" των second hand-μεταχειρισμένων!

Εάν χρειάζεσαι έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές ή απλά θέλεις να αλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου πρώτα ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα
pareparepare.gr όπου (ξε)πουλιούνται πολύ φθηνά είδη νοικοκυριού, κυρίως από φοιτητές οι οποίοι μετακομίζουν. Έχουν αναρτηθεί αγγελίες από πολλά μέρη της Ελλάδας και δίνεται περιγραφή των προϊόντων που συνήθως συνοδεύεται από φωτογραφία και επίσης των απαραίτητων στοιχείων επικοινωνίας. Η σελίδα είναι πολύ λειτουργική και θα βρεις εύκολα την κατηγορία που σε ενδιαφέρει. Εγώ το καλοκαίρι αγόρασα τετραθέσιο καναπέ σε άριστη κατάσταση μόνο με 60€!
Μάθε για το διεθνές κίνημα του
freecycle και τη δράση του! Η κεντρική ιδέα και σκοπός είναι η ανακύκλωση αντικειμένων, χαρίζοντάς τα: ό,τι είναι άχρηστο για σένα, ίσως είναι χρήσιμο για κάποιον άλλο. Εγγράψου στο group της περιοχής σου και χάρισε αντικείμενα που είναι καταχωνιασμένα στο πατάρι σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...