αναζητηση στο blog

27 Νοε 2009

TOP 10 ζώα για κατοικίδια.. Μέρος δεύτερο..


4.Κουνέλι.Από τα πιο χαριτωμένα ζωάκια!!Απαλά και τρυφερά ίσως είναι η πρώτη επιλογή σας αν έχετε παιδιά!! Ο Ευρωπαϊκός Λαγός είναι το μοναδικό είδος κουνελιού που μπορεί να εξημερωθεί. Όλες οι ράτσες των κουνελιών – όπως οι νάνοι και τα κουνέλια Αγκύρας- ανήκουν σε αυτό το είδος. Του αρέσει να πετά εδώ κι εκεί παιχνίδια και να ροκανίζει χαρτόνια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμα και να συμφιλιωθεί με γάτες και σκύλους!!Αν και συχνά τα βάζουμε σε κλουβιά, τα κουνέλια μπορούν εξίσου να περιφέρονται ελεύθερα, παρόμοια με γάτες και σκύλους!!! Περιττό να σας πω ότι αν θέλετε να πάρετε δυο....πάρτε του ίδιου φύλου...!!



5.Ψαράκια.Αν σας αρέσει η θάλασσα, και προπαντός ο βυθός της, τότε ένα ενυδρείο με ψαράκια είναι ιδανικό για το σπίτι σας!!
Αν έχετε χρόνο και λίιιγο χρήμα,μπορείτε να φτιάξετε ένα ενυδρείο που να είναι και διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού σας!! Τολμήστε να βάλετε αληθινά φυτά και πέτρες και κοράλλια!!!Υπάρχουν χιλιάδες είδη τροπικών ψαριών για να διαλέξετε, αν και απ ότι διάβαζα τα χρυσόψαρα είναι και πολύ εύκολα στην φροντίδα τους,και πολύ όμορφα,και ανθεκτικά!!!
Ότι πρέπει για αρχή..


6.Μαϊμού.Το αγαπημένο της φιλενάδας μου!!Ένα από τα πιο έξυπνα ζώα του πλανήτη,και σίγουρα από τα πιο όμορφα μωρά,ίσως γιατί μοιάζουν πολύ με τα δικά μας!! Θέλουν πολύ προσοχή και φροντίδα,και είναι και από τα πιο ακριβά ζωάκια!! Προσωπικά τα προτιμάω στο φυσικό τους περιβάλλον,να σκαρφαλώνουν δέντρα και να τρώνε μπανάνες που μόνα τους μάζεψαν!!
Ο βοηθός πίθηκος είναι ένα είδος ζώου βοήθειας, παρόμοιο με ένα σκυλί βοήθός, που είναι ειδικά εκπαιδευμένος για να βοηθάει τετραπληγικούς και άλλα άτομα με σοβαρή κάκωση του νωτιαίου μυελού ή βλάβες κινητικότητας.Μπορούν να εκπαιδευτούν να ανοίγουν πόρτες,να πλένουν το πρόσωπο του αρρώστου και να βοηθούν στο φαγητό!! Απίστευτο ε?


Η συνέχεια σε λίγο....

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/10 11:23 μ.μ.

    teleia h maimouditsa!!!!!!!!!thelw kai egw na parw mia otn megalwsw alla fobamai pws an pathei kt tha pethanw!!!!alhtheia h maimoudes posa xronia zoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/10 3:10 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/11 10:27 π.μ.

    ego thelo kounelaki alla den me afinoun na paro !!!alla apo ttin alli ama pethane tha pethena kai egi apo tin stenaxoria mou):

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/11 4:55 μ.μ.

    εμενα μου αρεσουν τα κουνελια!!!!εχω ενα και το ονομα του ειναιΑγαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...