αναζητηση στο blog

4 Νοε 2009

TOP 10 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΙΝΕΣ !!!!


  1. Νερό: Όπως όλοι ξέρουμε ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει ακόμα και μήνες χωρίς φαγητό αλλά μόνο λίγες μέρες χωρίς νερό!! Αν το νερό του ντεπόζιτου σας πίνετε, καλώς ,αλλιώς να έχετε κάνα δυό μπουκάλια πάντα στο σπίτι.    
  2. Σοκολάτες: Γνωστή και σαν τροφή των θεών η σοκολάτα δεν πρέπει να λείπει απο το σπίτι μας!!Μας ζεσταίνει τις κρύες νύχτες ,μας κάνει παρέα στις μαύρες μας ,και ανεβάζει την λίμπιντο όταν έχουμε καλή παρέα!!Με μέτρο όμως γιατί παχαίνει.....
  3. Ψωμί. Ιδανικό για τις ώρες που βαριόμαστε να κουνήσουμε!! Τίποτα πιο εύκολο απο ένα τοστάκι και όλοι μπορούμε να το φτιάξουμε!!
  4. Τυρί!! Σε όλες τις μορφές του! Φέτες , τριμμένο , να απλώνετε σε ψωμί , όπως και να το κάνουμε το τυρί μπαίνει παντού!!!!
  5. Αλλαντικά. Για να φτιάξουμε το τοστάκι που λέγαμε... Αλλά και για ομελέτες ,σαλάτες , πίτσες , και χίλιες ακόμα συνταγές.
  6. Μακαρόνια.Σπαγγέτι που ψήνονται γρήγορα, τορτελίνια (τα αγαπημένα μου) που είναι τα πιο εύκολα, μακριά,κοντά,χοντρά,λεπτά όλα είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!
  7. Σάλτσες. Σπίτι χωρίς μαγιονέζα-μουστάρδα-κέτσαπ είναι ένα άνοστο σπίτι.. Αγαπημένο φαγητό: πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ!!! 
  8. Αυγά.Τι να πω για τα αυγά??? Πλήρες γεύμα σε 5 λεπτά!!!Μαγικό..Αλλά και αν έχεις χρόνο μπορείς να κάνεις παπάδες μ΄ αυτά..
  9. Πατάτες. Στρύχνον το κονδυλόρριζον!! Ας είναι καλά ο Καποδίστριας που επέμενε να μας την μάθει!! Λέγεται μάλιστα ότι λόγω της επιφυλακτικότητας των Ελλήνων προς το νέο τρόφιμο τις κλείδωνε σε αποθήκες τίς οποίες εσκεμμένα άφηνε αφύλακτες την νύχτα, ώστε να μπορεί ο λαός να τις κλέψει νομίζοντάς ότι είναι πολύτιμες.Δεν ξέρω αν είναι πολύτιμες,αλλά σωτήριες πάντως είναι !!!!!Ζήτω οι πατάτες!! 
  10. Λάδι. Προσπαθώ πολύ ώρα να σκεφτώ ένα φαγητό που δεν χρειάζεται λάδι αλλά δεν βρίσκω!! Από μικρή σκεφτόμουνα πόσο έξυπνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε να τρίψει ελιές και να βγάλει λάδι!!!Τι  Αϊνστάιν  και βλακείες..Για μένα αυτός ο άνθρωπος είναι διάνοια!! Και βάζω και στοίχημα ότι ήταν γυναίκα!!! 

2 σχόλια:

  1. απιθανο και ειναι τ αγαπημενα μου θεια θα το φτιαξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερες οι συμβουλες θεια μου!!!αλλα θα ηθελα να μαθω τι αλλο μπορεις να κανεις με το αυγα γιατι η κρητικια γιαγια ελενη εστειλε καμποσα και δεν ξερω τι να τα κανω!!!χαχαχ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...